REFERENSER

Vi på EasyID har kunder över hela Sverige. Här kan ni läsa om hur vi har hjälpt några av våra kunder.

Boozt Fashion

Boozt Fashion är en snabb växande aktör inom mode och livsstil som har sina styrkor inom en hög servicenivå kundnöjdhet. När Boozt letade en ny leverantör inom produkter och tjänster för identifiering var EasyID det naturliga valet. De vill ha en leverantör som kunde erbjuda snabb och lokal service och som hade en användarvänlig plattform för online beställningar. Vårt samarbete började i en mindre skala och har sedan växt och vi har fått förmånen att växa med vår kund vilket har vart fantastiskt rolig.

Boozt Fashion är stor och snabb växande aktör inom mode och livsstil säljer sina produkter via deras hemsida boozt.com. Boozt har vuxit snabbt de senaste åren och nått 4,4 miljarder kronor i intäkter 2020 och byggt en bas på över 2 miljoner aktiva kunder på Boozt.com

Mer om Boozt på www.boozt.com

Chokladfabriken

Chokladfabriken i Stockholm är en knytpunkt för många företag och event som hanteras av serviceföretaget Middlepoint. I samband med att receptionsarenan behövde förnyas och ses över passade Middelpoint på att se över den dåvarande besökssystemsleverantören. De upplevde att servicenivån och programvaran inte uppfyllde kraven som de hade på sig att hantera en bra besöksupplevelse för sin uppdragsgivare. EasyID var den leverantör som kunde presentera den bästa lösningen baserat på funktioner, pris och service/support. Vi är väldigt stolta över att fått vara med på fattighetens renovering och utveckling av de toppmoderna kontoren och de gemensamma utrymmena.

Chokladfabriken ägs och utvecklas av Atrium Ljungberg och vår kund Middlepoint driftar den gemensamma receptionen samt konferensanläggningen.

Mer om Middlepoint på http://middlepoint.se och mer om Chokladfabriken på https://www.al.se/chokladfabriken

Newsafe

Newsafe är en snabbt växande och oberoende säkerhetsleverantör med kontor i Västerås, Stockholm och Gävle. När vi fick förmånen att börja arbeta tillsammans med Newsafe tog vi tillsammans fram ett standardiserat sortiment av säkerhetsprodukter (RFID produkter, besökshanteringssystem mm) som Newsafe levererar dagligen till sina kunder. Tillsammans med Newsafe arbetade vi fram ett noggrant utvalt sortiment av produkter och tjänster som uppfyllde kraven på kvalité, funktion och pris. Newsafe är en leverantör som ständigt jobbar med förbättringar och ständig utveckling vilket gör att vi på EasyID måste vara minst lika bra som leverantör till dem.

Newsafe erbjuder spetskompetens inom inbrottslarm, brand- och talat utrymningslarm, passersystem, lås och CCTV inom hela landet.

Mer om Newsafe på https://newsafe.se

Kontakta oss för mer information eller en offert